Thursday, April 1, 2010

Aku Sayang Korang semua beb



credit to my lovely friend yang sentiasa support aku….
sorry if aku susah kan korang ngan masalah aku
sorry if aku seolah-olah men2kan perasaan korang
beb….
jujur aku amat menghargai korg sgt2
di sisi aku saat aku senang @ susah...
kate2 korg wat aku bersemangat blek n wat aku lupekan semua perasaan 
yang pernah wujud dalam diri aku ni...
thanks a lot sbb ade disisi aku bile je aku perlukan korang
even kadang2 aku seolah2 lupekan korg 
(cuba gak melupakan korang tp xleh..)
aku syg korg sangat2 n aku akan sentiasa ada untuk korg…

2 comments:

  1. walau di mana jua lepas ni,, SAYANG PASTI ADA oke...

    ~ciknenasmontel~

    ReplyDelete