Tuesday, May 17, 2011

Jack tetap HEBAT

Bile orang lain sibuk nak tempah tiket wayang tuk Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides :: aku langsung tak heran sebab aku dah TENGOK dulu kat Nuffnang Premiere Screening of Pirates of the Caribbean in 3D....aku ulang 3D yer...sapa tak bangga..


Jadual yang aku terima ::

Date : 16 May 2011 (Monday)
Time : 9.30pm
Venue : GSC MidValley

aku pergi dengan BFF aku la si  Zetty Ety :: sapa lagi la kan.....SUKA giler dia....

Dah tak sabar
...hahahahaha.....3hari sebelum wayang kepala otak aku dan dia duk fikir je apa yang akan terjadi..... dah akhirnya aku dan dia ada disini ~ Kat sini juga aku dapat juga kenal kawan BLOGGER yang baru....dari BLOG ke FACEBOOK dan akhirnya kami saling berkongsi pengalaman dalam berblogging......
Isaac Tan dan isteri..
Thanks for the GUIDE~
Geng NUFFNANG




Bangga giler!

Terima kasih NUFFNANG ~ sebab buat aku dan zetty senyum gembira.....tapi yang paling aku tak boleh nak BLAH bila terlalu banyak RULES yang perlu diikuti.......semua gajet tidak dibenarkan dan dibawa masuk ke dalam panggung tuk menjaga COPYRIGHT....adei~bayangkan kena tinggalkan MYcinta. Adei...tu belum lagi HANDPHONE......masak2....apapun aku REDHA je demi JACK SPARROW.........semua ni gara-gara MEN IN BLACK yang ada kat situ......tahan2..


bagi aku JACK SPARROW memang ada CLASS tersendiri....takde sapa leh layan SKILL dia.....AUTA lebih dia ni......ngee~ jalan cerita yang BAIK......pelakon yang MANTAP dan aku suka nak bagi 4.5 dari 5 bintang.....ngee~ korang yang lum tengok tu..cepat2 la booking tiket sebab mesti FULL HOUSE  nanti....ONLINE je lagi mudah dari beratur panjang kat depan panggung.....


Smart sey!


Pasni aku nak pastikan aku juga akan tersenarai sebagai BLogger yang terpilih tuk filem TRANSFORMER plak..tak sia2 berblogging......dan terima kasih buat ZETTY sebab sanggup jadi editor saya.....hahahahahahaha

3 comments:

  1. waaa.. menarik yer.. cmne ek nk dpt ticket fre..

    ReplyDelete
  2. wau..tahniah..:)..jeles ar..

    ReplyDelete
  3. ZACKY:: bergigihan menulis la........

    Syuxer :: kamu pun boleh juga ....janji kena rajin bukak nuffnang nyer website....kat situ pasti ada sesuatu yang baru...

    ReplyDelete